FysioMotive

TIETOA MEISTÄ

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja

Heli Liimatta

Olen Karelian amk:lta jouluna -17 valmistunut fysioterapeutti, jolta löytyy myös hierojakoulutus taustalta. Koko ikäni oon pyörinyt yleisurheilukentillä, oma laji on ollut keihäänheitto. Nykyään toimin JKUn -08 tyttöjen (Tehotytöt) valmennusryhmän valmentajana.

Olen Joensuusta lähtöisin, Jyväskylään muutin -16 kesän lopulla. Ft-koulun loppuvaiheilla aloitin työt hierojana Eeronkadun Fysiolla, jossa työskentelin oman tmi. aloittamiseen asti. Pyrin kouluttamaan itseäni mahdollisuuksien mukaan, jotta juuri SINÄ saisit uusinta ja ajankohtaisinta hoitoa. Lisäkoulutuksista olen käynyt mm. fysioterapeuteille suunnatun akupunktiokoulutuksen, yleisurheilun valmennuskoulutuksia sekä psyykkisen valmennuksen koulutuspaketin. Lisäksi olen perehtynyt manuaalisen terapian puolelta esim. faskia- sekä purentalihaskäsittelyihin. Valmistuin 5/2021 Somatic pilatesohjaajaksi, ko. koulutuksessa opin ymmärtämään liikettä ja sen laatua erittäin hyvin. Olen pyrkinyt ja pyrin päivittämään tietoa jatkuvasti myös omatoimisesti kirjallisuutta hyödyntäen esim. ravintoon liittyen. Tällä hetkellä kouluttautuminen on kohdistunut urheilufysioterapian pariin.

Pyrin kohtaamaan ihmiset kokonaisuuksina ja ottamaan huomioon ihmiskehon yksilöllisyyden ja moninaisuuden jokaisen asiakkaan kohdalla. Haluan auttaa sinua kohti parempaa toimintakykyä niin fyysisesti- kuin psyykkisestikin.

HUOM! Heli jäämässä äitiyslomalle 21.8.2023 alkaen. Syksyllä tulossa kuitenkin yksittäisiä aikoja tarjolle myös Helille, katso kalenterista tai kiireellisimmissä tapauksissa laita viestiä!

Lyhyesti ammattinimikkeet: fysioterapeutti (AMK), koulutettu hieroja, Somatic pilatesohjaaja 

Fysioterapeutti

Tommi Liikanen

Tommi on valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Tämän jälkeen hän on työskennellyt erilaisten tuki-ja liikuntaelinvaivojen parissa Jyvässeudulla sekä toiminut Suomen yleisurheilumaajoukkueen lihashuoltajan roolissa harjoituskauden ulkomaanleireillä. Hän on käynyt kymmeniä erilaisia täydennyskoulutuksia esimerkiksi nivelten tutkimiseen ja hoitamiseen, manuaalisiin käsittelytekniikoihin, akupunktioon sekä työ- ja urheilufysioterapiaan liittyen. Viimeisimpänä Tommi on perehtynyt pitkittyneeseen kipuun ja sen fysioterapeuttisiin hoitomahdollisuuksiin. Parhaillaan Tommi suorittaa myös terveystieteiden opettajankoulutuksen (fysioterapia) maisteriopintoja Jyväskylän Yliopistossa.