FysioMotive

TIETOA MEISTÄ

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja

Heli Liimatta

Olen Karelian amk:lta jouluna -17 valmistunut fysioterapeutti, jolta löytyy myös hierojakoulutus taustalta. Koko ikäni oon pyörinyt yleisurheilukentillä, oma laji on ollut keihäänheitto. Nykyään toimin JKUn -08 tyttöjen (Tehotytöt) valmennusryhmän valmentajana.

Olen Joensuusta lähtöisin, Jyväskylään muutin -16 kesän lopulla. Ft-koulun loppuvaiheilla aloitin työt hierojana Eeronkadun Fysiolla, jossa työskentelin oman tmi. aloittamiseen asti. Pyrin kouluttamaan itseäni mahdollisuuksien mukaan, jotta juuri SINÄ saisit uusinta ja ajankohtaisinta hoitoa. Lisäkoulutuksista olen käynyt mm. fysioterapeuteille suunnatun akupunktiokoulutuksen, yleisurheilun valmennuskoulutuksia sekä psyykkisen valmennuksen koulutuspaketin. Lisäksi olen perehtynyt manuaalisen terapian puolelta esim. faskia- sekä purentalihaskäsittelyihin. Valmistuin 5/2021 Somatic pilatesohjaajaksi, ko. koulutuksessa opin ymmärtämään liikettä ja sen laatua erittäin hyvin. Olen pyrkinyt ja pyrin päivittämään tietoa jatkuvasti myös omatoimisesti kirjallisuutta hyödyntäen esim. ravintoon liittyen. Tällä hetkellä kouluttautuminen on kohdistunut urheilufysioterapian pariin.

Pyrin kohtaamaan ihmiset kokonaisuuksina ja ottamaan huomioon ihmiskehon yksilöllisyyden ja moninaisuuden jokaisen asiakkaan kohdalla. Haluan auttaa sinua kohti parempaa toimintakykyä niin fyysisesti- kuin psyykkisestikin.

HUOM! Heli vanhempainvapailla ja tekee osittaisena muutamana päivänä viikossa töitä. Akuuteissa tapauksissa laita viestiä!

Lyhyesti ammattinimikkeet: fysioterapeutti (AMK), koulutettu hieroja, Somatic pilatesohjaaja 

Fysioterapeutti

Tommi Liikanen

Tommi on valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Tämän jälkeen hän on työskennellyt erilaisten tuki-ja liikuntaelinvaivojen parissa Jyvässeudulla sekä toiminut Suomen yleisurheilumaajoukkueen lihashuoltajan roolissa harjoituskauden ulkomaanleireillä. Hän on käynyt kymmeniä erilaisia täydennyskoulutuksia esimerkiksi nivelten tutkimiseen ja hoitamiseen, manuaalisiin käsittelytekniikoihin, akupunktioon sekä työ- ja urheilufysioterapiaan liittyen. Viimeisimpänä Tommi on perehtynyt pitkittyneeseen kipuun ja sen fysioterapeuttisiin hoitomahdollisuuksiin. Parhaillaan Tommi suorittaa myös terveystieteiden opettajankoulutuksen (fysioterapia) maisteriopintoja Jyväskylän Yliopistossa.

Koulutettu hieroja
Jonathan Manner 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2023 kesällä. Olen Hangosta kotoisin, Muutin Jyväskylään opiskelemaan ja asetuin tänne asumaan valmistumiseni jälkeen. Kiinnostuin hierojan ammatista alunperin urheilutaustani kautta. Olen pelannut käsipalloa SM-liigassa ja juniorimaajoukkueessa, mutta urani lopettaneiden loukkaantumisten jälkeen liikunassa pääpainona ollut kuntosalilla treenaaminen. Tulevaisuudessa haluan kehittää itseäni hierojan ammatissa erilaisilla lisäkoulutuksilla sekä kasvattamalla osaamistani terveyden- ja hyvinvointialalla yleisesti. Hierontani tarkoituksena on lievittää mahdollisia kipuja ja rentouttaa kehoa sekä edistää ihmisen hyvinvointia. Klassisen hieronnan lisäksi teen myös mobilisoivaa sekä nestekiertoa edistävää hierontaa.