FysioMotive

Juoksukoulu kevät/kesä 2024

Kiinnostaako Sinua saada uutta virikettä liikkumiseesi tai juoksuharrastukseesi? 

FysioMotiven juoksukoulu tarjoaa neljä (4) monipuolista ja erilaista juoksuharjoitusta. Harjoitukset sisältävät mm. juoksutekniikkaa ja erilaisia juoksuharjoituksia, joissa otetaan huomioon myös juoksijan ominaisuusharjoittelu mm. kehonhallinnan ja lihaskunnon kautta. Teemat kerroille: juoksutekniikka (miten muuttuu peruskestävyydestä nopeampaan juoksuun verrattuna), nopeuspainotteinen harjoitus, määräintervallit/vauhtileikittely, mäkien/rappusten hyödyntäminen.

FysioMotiven juoksukoulu sopii kaikille aiemmasta juoksu -ja/tai liikuntataustasta riippumatta. Harjoitukset räätälöidään jokaiselle oman suorituskyvyn mukaisiksi.

Juoksukoulun valmentajana toimii fysioterapeutti, Somatic Pilatesohjaaja sekä yleisurheiluvalmentaja Heli Liimatta

Harjoitukset järjestetään tiistaisin 21.5. alkaen (21.5., 28.5., 4.6. ja 11.6.). Harjoittelupaikkana toimii Harjun stadionin ympäristö. Harjoitukset alkavat klo 17 ja kestävät noin 75-90min/kerta.

Juoksukoulun hinta on 85€ (sis. alv 24%), sisältäen 4 ohjattua harjoitusta (21.5.2023-11.6.2023).

Ilmoittautuminen: Alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info@fysiomotive.fi sunnuntaihin 12.5.2023 mennessä.

Lisätiedot: Sähköpostitse info@fysiomotive.fi tai whatsapp viestillä +358407282062

Juoksukoulun minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä ja mukaan otetaan maksimissaan 15 henkilöä. Jos osallistujia >10 niin toiseksi juoksukoulun pitäjäksi tulee yleisurheilutaustainen fysioterapeutti Tommi Liikanen.

Laskutus tapahtuu juoksukoulun alkupuolen/puolen välin tienoilla, lasku sähköpostiin.

Juoksukoulun valmentajat Tommi & Heli
Juoksukoulun valmentajat Tommi & Heli