FysioMotive

Fysioterapia

FysioMotive tarjoaa fysioterapeuttista kuntoutusta, joka perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon ihmiskehon liikehäiriöiden ja liikkeen kontrollin häiriöiden vaikutuksesta erilaisten vaivojen ja kiputilojen taustalla. Lisäksi vahvuuteemme kuuluu ns. ennaltaehkäisevä fysioterapia eli fysioterapiaan voi ja kannattaa tulla ennen kuin vaivat haittaavat elämääsi.

Fysioterapian pääpaino kohdistuu FysioMotivella erityisesti tuki-ja liikuntaelimistön toiminnan parantamiseen. Ihmistä lähestytään hoitokokonaisuudessa aina yksilönä huomioiden kokonaisvaltaisesti myös psykososiaalinen lähestymistapa. Heli on kouluttautunut mm. psyykkisen valmennuksen lisäopinnoin ja tämän myötä FysioMotive tarjoaa entistä paremmin myös psyykkistä tukea ja tsemppausta arjessasi!

FysioMotivelta saat juuri Sinulle yksilöidyt harjoitteet ja hoitokeinot ongelmasi avuksi. Fysioterapia sisältää terapeuttisen harjoittelun lisäksi myös manuaalista terapiaa, kuten esimerkiksi erilaisia faskiakäsittelyitä optimoimaan pehmytkudosten ja hermoston normaalia toimintaa. Muita fysioterapiaan liittyviä hoitomuotoja FysioMotivella ovat esimerkiksi kinesioteippaus ja akupunktio.